A táskáknak és a biciklisnek jutott ülőhely, a szoptató anyának nem

Byrony Esther egy angol kisvárosban vonatra szállt és mikor megszoptatta a gyerekét, nem volt senki, aki átadta volna neki az ülőhelyét. De azért egy bőröndnek és egy fáradt biciklisnek jutott ülőhely...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2017. július 25. Dívány.hu

Az egy kézzel szoptató nőnek senki sem adta át a helyét!

Az impozáns nevű angol kisvárosban, Leigh-on-Sea-ben egy zsúfolt vonaton vágott bele az azóta nagy botrányt kavart kalandba Byrony Esther, aminek a vége az lett, hogy állva kellett megszoptatnia a 15 hónapos gyerekét. Bryony megosztott egy fotót is az incidensről, amit azóta többen osztottak meg, mint ahány lakója van az angol kisvárosnak, ahol az eset történt.

A Daily Mail beszámolója szerint még egy saját ülőhellyel is rendelkező bőröndöt sem voltak hajlandóak odébbmozgatni a vonat utasai, hogy megkönnyítsék az anya dolgát, nem csoda hát, hogy az eset kiverte a biztosítékot Bryony-nál.

Az artista

A hölgy amúgy egy képet is megosztott az esetről, ami már önmagában is szédületes, bár egyszersmind rizikós attrakciónak tűnik, és jól mutatja mennyire dühös volt Bryony. A kép elkészítéséhez ugyanis nem csak az kellett, hogy az anya nekiálljon állva szoptatni egy mozgásban lévő vonaton: a hölgynek a telefonját is elő kellett kapnia, hogy aztán egy kézzel szoptatva dokumentálhassa az esetet.

A cikk ITT folytatódik.