Tavaszváró családi programok hétvégére

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. március 08. bencze.aron

 


India Fesztivál 2013
(Budapest, Átrium Film-Színház – március 6-10.)

Az Indiai Nagykövetség nagyszabású fesztiválra várja az érdeklődőket március 6 és 10 között az Átrium Film-Színházba! A szervezők mindenkire gondoltak, hiszen a változatos programok között a gyerekek is találnak majd kedvükre valót. A szombati napon például a Kathputlí bábszínház című előadásban egy gyönyörű indiai táncosnő, két kardforgató harcos, egy bengáli művész és egy fürgelábú teve szórakoztatja majd őket. Vasárnap pedig fűszerfestés, rakhi készítés, hindí gyorstalpaló, indai játékok, bábkészítés és még sok minden más vár az apróságokra.

2. Hangra banda! jótékonysági fesztivál
(Budapest, Gödör Klub – március 9. szombat, 10:00)

A hazai underground és rockzenei élet széles palettáját felvonultató jótékonysági fesztivál családi programokkal és civil szervezetek bemutatkozójával kedveskedik is az odalátogatóknak. A gyerekeket arcfestés, gyöngyözés, szélforgó-készítés, drámajáték, mesesarok és bábozás, Kincskereső ügyességi akadálypálya, játékok és tombola várja. A fesztivál teljes belépődíjából származó bevételt a Szívvel-Lélekkel Alapítvány a rászoruló gyermekek és fiatalok táboroztatására fordítja.

Tavaszváró családi program
(Budapest, Marczibányi Téri Művelődési Központ március 9. szombat, 10:00)

Vidám muzsikával és tavaszváró kézműves műhelyekkel várják a családokat szombaton a Marczibányi térre! A talpalávalót az Osztováta együttes húzza majd, akik zenei szövőszékükön elzavarják a telet és együtt köszöntik a gyerekekkel az éledező természetet! Az ügyesebbek pedig kipróbálhatják a gyöngyfűzés, filcvarrás és a kötélverés mesterségét, valamint készíthetnek térbeli papírképet és gyékényállatokat is.

Női szeszély a birtokon
(Bikal, Reneszánsz Élménybirtok – március 9. szombat, 10:00)

Ha szívesen kipróbálnád, mire vagy képes, és kíváncsi vagy, mire mennek a férfiak női szerepben, akkor lépj be te is a bikali Reneszánsz Élménybirtokon a középkor világába! Kacagjunk együtt azon, miként lesz a nadrágból szoknya! Ezen kívül labirintus játék, lovagi torna, középkori fegyverbemutató, fabatkás foglalkozások tárháza és még sok színes program gondoskodik majd arról, hogy a család minden tagja felhőtlenül szórakozhasson!