Terhes nőt gázoltak halálra, a magzat él

Személygépkocsi gázolt halálra egy fiatal terhes nőt Gacsályban szerdán; a gyermekét a mentőknek sikerült újraéleszteni és a mátészalkai kórházba szállították - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 28. szabo.daniel

Személygépkocsi gázolt halálra egy fiatal terhes nőt Gacsályban szerdán; a gyermekét a mentőknek sikerült újraéleszteni és a mátészalkai kórházba szállították – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.


Fedor Rita elmondta: az autó eddig még nem tisztázódott körülmények között ütötte el a 29 éves nőt a Fehérgyarmathoz közeli település belterületén.     

A főhadnagy tájékoztatása szerint a súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett gyalogoshoz mentőhelikopter érkezett a baleset helyszínére, de nem tudták megmenteni az életét, meghalt.     

Pápai György, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Regionális Szervezetének igazgató-főorvosának közlése szerint a terhességének kilencedik hónapjában lévő nő éppen orvosi vizsgálatra ment volna, amikor az autó elütötte. A helyszínre riasztott mentők életjeleket már nem találtak nála, a babát viszont kiemelték a méhéből, újraélesztették és ellátásra mentőhelikopterrel a mátészalkai kórházba vitték.