Tízévesen kifutóra küldi a lányát!

Szabad-e egy általános iskolás kislánynak sminkelni magát, kihívó ruhákban divatfotózásokon pózolni, és diétázni, hogy minél karcsúbb legyen? - teszi fel a kérdést a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 06. bencze.aron

Szabad-e egy általános iskolás kislánynak sminkelni magát, kihívó ruhákban divatfotózásokon pózolni, és diétázni, hogy minél karcsúbb legyen? – teszi fel a kérdést a Best Magazin.


A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy Cindy Crawford büszke rá: tízéves lánya már kész modell, ám szakemberek szerint ez nagyon veszélyes példa. Támadások kereszttüzébe került Cindy Crawford, aki nem is titkolja, hogy mindenáron szupermodellt akar faragni a lányából. A kétségtelenül gyönyörű Kaia még alig múlt tíz éves, de babázás helyett a kifutókon mutogatja magát, és rendszeresen modellválogatásokra jár. Már megtanult profin sminkelni, és nem egyszer koplal, hogy a fotózásokra elég karcsú legyen. Az anyja pedig büszke rá! „Olyan izgatott vagyok, hogy Kaia bekerült a fiataloknak szóló Versace reklámkampányba – nyilatkozta boldogan a kislány egyik fotózása után. – Nem könnyű bejutni a legjobbak közé, mert óriási a verseny.