Tom Cruise elkényeztetett ördögfiókája?

Katie Holmes úgy érzi, volt férje, Tom Cruise túl sok mindent megenged hatéves kislányuknak, és semmiféle fegyelmet nem követel meg Suritól.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 23. bencze.aron

Katie Holmes úgy érzi, volt férje, Tom Cruise túl sok mindent megenged hatéves kislányuknak, és semmiféle fegyelmet nem követel meg Suritól.


“Tom egyszerűen hagyja Surinak, hogy azt tegye, amihez épp kedve van – közölte egy forrás a US Weekly magazinnal. – Katie szerint a kislány néha valóságos kis szörnyeteg, épp ezért jó szülőként szeretné egy kicsit fegyelemre szoktatni. Suri élete hamarosan teljesen meg fog változni, hiszen iskolába indul, és ott már nem teheti azt, ami épp eszébe jut.”

A forrás azt is elmesélte, hogy ezzel szemben Tom mindig teljesen szabadjára engedi kislányát, és bármit megvesz neki, amit csak akar. “Suri úgy viselkedik, mint egy mini divatdiktátor. Tökéletesen tisztában van a trendi márkákkal, saját magának készíti ki a ruháit, és közben sorolja: ‘Ez egy Dolce & Gabbana, ez egy Stella McCartney…’ Valóságos kis stylist.”

Katie Holmes úgy érzi, mindezért ő is felelős, hiszen Suri hozzászokott, hogy azt teszi, amit akar. Épp ezen akar most változtatni a színésznő.

“Az utóbbi időben Katie este 8-kor ágyba parancsolja Surit, és megpróbál napirendet kialakítani a kislánynak. Ezzel szemben Tom megengedi neki, hogy egész éjjel fent legyen és gyerkeknek szóló szcientológusvideókat nézzen” – számolt be róla a közeli forrás.

Hozzátette: “Katie szeretné elérni, hogy Suri beágyazzon maga után, elpakolja a ruháit, a játékait és segítsen rendbe tenni a szobáját. Persze a kicsi lány néha ellenkezik, de imádja az anyukáját, úgyhogy szépen-lassan kezdi elfogadni az új rendet. Suri eddig ritkán találkozott és játszott más gyerekekkel, így óriási változást hoz majd neki az iskolásélet. A színésznő szeretné, ha Suri könnyen beleszokna az új helyzetekbe, és normális gyerek válna belőle.”