Trill Zsolt és Szűcs Nelli házasságról, színházról a februári Képmásban

A februári Képmás interjúban Trill Zsolt és Szűcs Nelli beszélnek a házasságukról, és arról, hogy hogyan szövi át a színházi munka a mindennapjaikat. A 100 oldalas magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, publicisztikákkal.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
képmás
2019. február 12. Képmás

A lap újságírója a Bethesda Gyermekkórházban járt, ahol december óta minilovak segítik a gyerkőcök felépülését – szó lesz a terápia eddigi eredményeiről is.

Dolhai Attila és felesége, Kecskés Viktória a 19 éve tartó házasságuk tanulságait osztják meg, egy pszichológus pedig az internetes társkeresés lehetőségeiről és veszélyeiről ír.

Joós Andrea tanár elmeséli, hogy az egyik diákja hogyan próbálta még a videófeleletet is csalással megúszni, majd azt is, hogy a tapasztalatok mentén hogyan alakítja a számonkérési formákat.

Az egyik újságíró egy piarista szerzetes több mint 200 évvel ezelőtt megjelent szakácskönyvéből állít össze nagyon is modern menüsorokat, a most megjelent könyvekből pedig ismét Osztovits Ágnes szemezget.

A februári magazinba bekerült egy interjú is Orosz István grafikusművésszel, a lap zoológus munkatársa pedig a hibrid állatok életképességéről írt.