Családháló

Kezdőoldal Színek Trill Zsolt és Szűcs Nelli házasságról, színházról a februári Képmásban

Trill Zsolt és Szűcs Nelli házasságról, színházról a februári Képmásban

A februári Képmás interjúban Trill Zsolt és Szűcs Nelli beszélnek a házasságukról, és arról, hogy hogyan szövi át a színházi munka a mindennapjaikat. A 100 oldalas magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, publicisztikákkal.

Képmás,

A lap újságírója a Bethesda Gyermekkórházban járt, ahol december óta minilovak segítik a gyerkőcök felépülését – szó lesz a terápia eddigi eredményeiről is.

Dolhai Attila és felesége, Kecskés Viktória a 19 éve tartó házasságuk tanulságait osztják meg, egy pszichológus pedig az internetes társkeresés lehetőségeiről és veszélyeiről ír.

Joós Andrea tanár elmeséli, hogy az egyik diákja hogyan próbálta még a videófeleletet is csalással megúszni, majd azt is, hogy a tapasztalatok mentén hogyan alakítja a számonkérési formákat.

Az egyik újságíró egy piarista szerzetes több mint 200 évvel ezelőtt megjelent szakácskönyvéből állít össze nagyon is modern menüsorokat, a most megjelent könyvekből pedig ismét Osztovits Ágnes szemezget.

A februári magazinba bekerült egy interjú is Orosz István grafikusművésszel, a lap zoológus munkatársa pedig a hibrid állatok életképességéről írt.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Családháló díj: Indul a voksolás, rájuk szavazhattok idén

Február 15-én este indul a 2018. évi Családháló díj szavazási időszaka. Szavazatot leadni a Családháló honlapján lehet február 18-ig.

Close