Uber applikáció pelenkacserére

Áprilisi tréfának indult, de szolgáltatás lesz belőle: alkalmi pelenkacserélőket közvetít ki a piszkos munka elvégzésére egy brit családi portál. A kereseti lehetőség egyelőre nem nagy, az érdeklődés viszont óriási - állítják a vicces ötletgazdák a csalad.hu beszámolója szerint.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
pelenkacsere
2018. május 01. csalad.hu

A különböző állagú és szagú salakanyaggal teli pelenkák cseréje, és a baba megtisztítása a maradéktól valószínűleg a többség számára a legkellemetlenebb szülői feladat. Nem csoda, hogy sokan inkább bérmunkába adnák, bármennyire is imádják a gyerkőcöt, csak ne kelljen könyékig összekenniük magukat. Jól érzett rá a helyzet komolyságára a brit childcare.co.uk gyermeknevelési, családi portál, és április elsején felhívást tett közzé egy Uberhez hasonló, de nem személyszállítást, hanem pelenkacserét kínáló rendszer megindításáról.

A “Nanny999”, vagyis Dadus 999 elnevezésű programba azonnali belépéssel cserére kapható jelentkezőket toboroztak, hogy levegyék az olykor elég büdös terhet a szülők válláról. Az Independent című lap azt írja, a honlapot szinte elárasztották leveleikkel, üzeneteikkel a lehetőség miatt örömmámorban úszó szülők. Volt, aki rájött, hogy csak áprilisi tréfáról volt szó, de rögtön hozzá is fűzte, hogy ő bizony házhoz hívna néha ilyen segítséget, más pedig egyenesen arról érdeklődött, hol regisztrálhat azonnal a pár perces bérmamára.

“Viccnek indult, de a közösségi oldalra feltöltött bejegyzésünket több mint 400 ezren nézték meg, és rengetegen kommentálták, hogy micsoda nagyszerű öltet. Ezért úgy döntöttünk, beindítjuk az üzletet” – írták a szerkesztők, akik már meg is kezdték a toborzást.

A bejegyzés itt folytatódik.