Új fotók a brit hercegi családról

A napokban jelent meg a brit GQ magazin, címlapján Vilmos herceggel.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2017. június 02. Caládháló

This is a handout image released by Kensington Palace on Thursday July 9, 2015. shows Britain's Prince William, and Kate Duchess of Cambridge as they hold their children, Prince George, 2nd right, and Princess Charlotte in the grounds of Sandingham House in England after the christening of the princess on Sunday July 5, 2015. (Mario Testino/Art Partner/Kensington Palace via AP) MANDATORY CREDIT EDITORIAL USE ONLY NO NO SALES NO COMMERCIAL USE ONE TIME USE ONLY

CANNES, FRANCE - MAY 28: Diane Kruger of the 'In The Fade (Aus Dem Nichts)' attend the Closing Ceremony during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 28, 2017 in Cannes, France. ©FRANCK CASTEL Featuring: Diane Kruger Where: Cannes, France When: 28 May 2017 Credit: Franck Castel/ News Pictures/WENN.com **Only available for publication in UK & USA**

Vilmos herceg a GQ magazinban elárulta, hogy még mindig hiányzik neki az édesanyja, és hogy Diana hercegné mennyire élvezte volna a kis Sarolta jelenlétét és cserfességét. A Heads Together kampányról is beszélt: “Vannak dolgok, amiket ki kell tudnunk beszélni magunkból. Sokkoló az a tény, hogy mennyi ember fél beszélni a pszichés zavarairól, a mentális egészségéről.”

Édesanyja halálának 20. évfordulójáról is beszélt: “Sokkal jobb helyen vagyok most, mint mondjuk pár éve. Most nyiltan tudok beszélni a fájdalmamról, róla, őszintébben megnyílhatok. 20 évembe tellett és persze emiatt még szokatlan nekem ez a fajta szabadság.”

Családjáról is mesélt: “Képtelen lennék elvégezni a munkámat, ha nem lenne ilyen stabil családom. Az otthoni nyugalom számomra a legfontosabb dolog. Szeretném, ha a gyermekeim egy boldog, kiegyensúlyozott és védett világban nőhetnének fel, nem a kastély falain belül, hanem szabadon, a világban, a társadalomban. A média úgyan jócskán megnehezíti ezt, de harcolni fogok ezért, ahogy csak tudok.”

 

 

 

 

via