Ullmann Mónika:”Ha bántalmaznának, magamban keresném a hibát”

Ullmann Mónika a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában játssza a polgármester feleségét, aki azután kerül be a Csillagvirág Klinikára, hogy a férje bántalmazta. Fontosnak tartja, hogy a családi erőszak áldozatai segítséget kapjanak, de szerinte elsősorban saját maguknak kell ehhez átlépniük egy "szégyengátat".

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 04. czefernek.lena

Ullmann Mónika a TV2 Jóban Rosszban című napi sorozatában játssza a polgármester feleségét, aki azután kerül be a Csillagvirág Klinikára, hogy a férje bántalmazta. Fontosnak tartja, hogy a családi erőszak áldozatai segítséget kapjanak, de szerinte elsősorban saját maguknak kell ehhez átlépniük egy “szégyengátat”.


Az annak idején a Barátok közt-ben is látott színésznőt a Jóban Rosszban stúdiójában faggattuk szerepéről.

Ullmann Mónika tavaly szeptember óta forgat a Jóban Rosszban stábjával, és a legnehezebben a munkatempót szokta meg: “Már az első nap nagyon sok jelenetem volt, és nem voltam vele tisztában, hogy itt milyen tempóban megy a munka – gondoltam, hogy kevesebb idő lesz egy jelenetre, mint egy mozifilmnél, de pörgősebb volt, mint amire számítottam. Nehéz volt az is, hogy sok ismeretlen ember volt körülöttem – pontosabban itt én voltam az ismeretlen, hisz egy összeforrt közösségbe kerültem. Összességében azonban pozitívan csalódtam, mert mindenki nagyon figyelt rám, sok mindenben segítettek” – mondja a színésznő az [origo]-nak.

“Egészen másfajta színjátszást igényel ez, mint amit az ember színpadon nyújt – már a beszédmód, a hangszín is más -, úgyhogy izgatottan várom, hogy a képernyőn hogy fognak kinézni azok a jelenetek, amelyek fontosak számomra. A mozifilmekben nem szeretem magam visszanézni, hiszen úgysem tudom kijavítani az apróbb hibákat, az egy befejezett dolog. Ez a Jóban Rosszban esetében más, hiszen a karakteremen folyamatosan tudok változtatni” – magyarázza.