Ünnepi karácsonyi kertünk

Régóta a karácsonyi ajándékokon töröd a fejed? Az alábbiakban összegyűjtöttünk egy sor nagyszerű ötletet kertrajongóknak - legyen az férfi, nő vagy gyerek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 13. czefernek.lena

Régóta a karácsonyi ajándékokon töröd a fejed? Az alábbiakban összegyűjtöttünk egy sor nagyszerű ötletet kertrajongóknak – legyen az férfi, nő vagy gyerek.


Ha neten szeretnénk karácsonyi ajándékot rendelni kertészkedő családtagjaiknak, ne halogassuk sokáig, ügyeljünk rá, hogy csak az időben leadott megrendelések érkeznek meg karácsonyig!

Férfias ajándékok

1. Kerti pad – Miért ne gondoljunk egy nagyot és lepjük meg férjünket vagy édesapánkat egy csodálatos kerti paddal, melyet hosszú éveken át használhat nagy örömmel?

2. A virágládák nagyon változatosak stílusukban, méretükben és árszínvonalukat tekintve, így könnyedén megtalálhatjuk a pénztárcánkhoz leginkább illő karácsonyi ajándékot. A bútorként is funkcionáló nagyobb emelvényeket bárhová felállíthatjuk a kertben, hogy hangulatos és romantikus zugot varázsoljunk szeretteinknek.

3. Barbecue – Grillezni mindeni szeret! A hagyományostól a modernig nagyon gazdag választékot találunk az üzletekben. A legújabb típusok gyakran hordozható kivitelben készülnek, melyeket akár nyaralásunkra is magunkkal vihetünk.

4.Üvegházak és melegágyak – Fantasztikusan néznek ki és megvédik a növényeket a fagytól meglehetősen alacsony áron.

Nőies meglepetések

1. Viktoriánus üvegharangok, melyek kiválóan megvédik kinti növényeinket a fagytól. Amellett, hogy gyönyörűek jól hasznosíthatók sajt lefedésére a konyhában vagy lakásunkban fellelhető növényeinkhez is. Nagyszerű ajándékok, kiválóan mutatnak kint és bent egyaránt, ráadásul pénztárca kímélő megoldást jelentenek.

2. Vagány gumicsizmák – Adjunk egy kis bájt és vidámságot az unalmas kerti munkához és húzzunk színes csizmákat!

3. Kerti tükrök – Mivel ez manapság még elég ritka és trendi, kertészkedő barátaid biztosan díjazni fogják ezt a kivételes és különleges karácsonyi ajándékot. Egy kerti tükör mindig jól jöhet, ráadásul optikailag megnöveli a minket körülölelő zöldövezetet!

4. Egy szép kertibútor garnitúra mindig nagy öröm lehet és felejthetetlen percekkel ajándékoz meg egy teraszon elköltött romantikus reggeli során.

Ajándékok gyerekeknek

1. Trambulin – Gyermekeid élvezettel fognak ugrálni rajta, fel és le órákon át.

2. Kerti homokozó – Apróságoknak tökéletes ajándék…

3. Indiánsátor – Hagyjuk, hogy elragadja őket képzeletük és szabadon rohangáljanak kertünkben.

4. Kerti játékok – Tollasütők, hatalmas csövek, létrák, mászókák és óriási pókhálóra emlékeztető szövevény kötélből: mindez tökéletesen szolgálja gyermekeink igényeit és játékos kedvét!