Utazik a család – Balatonra, Egerbe és a Velencei-tóhoz + JÁTÉK!

Mit csináljon az ovis utazás közben? Mivel foglalja le magát a kisiskolás? Jól jönne egy igazán klassz történet? Esetleg egy olyan, amelyik az úticélról is szól? Az Utazik a család sorozat kötetei, a KidsOasis és a Manó könyvek közös kiadásai bővelkednek örömteli, magával ragadó mesékben. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
utazás
2017. június 27. Antal-Ferencz Ildikó

Az első kötet a Balatonra, a második Egerbe és környékére, a harmadik pedig a Velencei tóhoz kalauzolja el az olvasókat Csapody Kinga örömteli meséivel és Szalma Edit bájos figuráival.  A szerzők egy bájos, kissé szeleburdi családot álmodtak és rajzoltak meg. A három gyerek, Rozi, Zsuzska, Teó, szüleik és állataik, Nasi cica és Tóbiás kutya kalandjaikat olvasva mi is bebarangolhatjuk a Balaton déli és az északi partját, Egert és a Velencei-tó környékét, egy csomó ötletet merítve, hogy miket lehet felfedezni, megmászni, megnézni és kipróbálni.

Tilda anyu és Tódor apu úgy fedezik fel és úgy mesélik el élményeiket, hogy közben észrevétlenül tanulni lehet belőle. Gyakorlott utazók, jól megtervezik a programjaikat. A kötetek végén a szerzők összegyűjtötték azokat a turisztikai látványosságokat, amelyek kimaradtak a meséből, de gyermekkel érdemes felkeresni. Csatlakozzatok hozzájuk, fedezzétek fel a mesékkel, majd a valóságban is Magyarországot!

Ha szeretnéd megnyerni valamelyiket a fenti könyvek közül, akkor játssz velünk az FB oldalunkon