Utazz ősszel!

Biztosan ismered a mondást, hogy „Nincs rossz idő, csak rossz ruha.” Nos ezzel én is teljesen egyetértek, különösen ha egy őszi kiruccanás előtt áll a család. Nem igaz, hogy csak nyáron jó utazni, hogy csak nyáron érdemes kimozdulni csak azért, mert az időjárás borongós vagy hűvös.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. november 01. Babafalva

Ilyenkor ősszel lehet megfigyelni a természet gyönyörű változásait és a színek pompás kavalkádját, amit ha kihagyunk, egy évet kell várni rá. Az sem utolsó szempont, hogy a nyári főszezon után a legtöbb szálloda enged az árakból, így olcsóbban találhatunk szállást, mint júliusban, augusztusban. Tanítási időben természetesen az iskolás korosztály csak az őszi szünet idején lazulhat valamelyik wellness szállodában, ám a kisgyermekes, kisbabás családok körében az őszi időszak, valóban ideális időszak az ünnepi forgatag előtti feltöltődésre.fall

Ha kisgyerekkel indulunk el vakációzni, pihenni, különösen fontos, hogy olyan szálláshelyet, célállomást találjunk, ahol akkor is jól érezhetjük magunkat, ha odakint rossz az idő, ami valljuk be, ősszel gyakoribb. A KidsOasis minősítéssel ellátott hotelekben nem érheti meglepetés a kisgyerekes családokat, biztosak lehetnek abban, hogy ha az időjárás nem ideális egy közös kirándulásra az avarban, akkor sem kell a vendégeknek unatkozniuk a hotelszobában. Az ilyen hotelekben gondoskodnak a gyermek- és családi programokról és a wellness részt is úgy alakították ki, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki élvezze a pancsolást.

Még nincs vége! Katt ide a folytatáshoz!