Üzenj a világnak egy menő, dizájnos pólóval!

Frissítsd fel a tavaszi-nyári ruhatáradat dizájnos vagy retro pólókkal, és üzenj a világnak! Több emberjogi és környezetvédelmi civil szervezetnél is kapható női és férfi szabású, menő dizájnos póló, vídám színekben. Összeszedtünk néhányat. Böngéssz, kattints, vállald be!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
környezettudatosság
2017. április 17. Tudatos Vásárló

A feliratos felsők sosem mennek ki a divatból. Jön a jó idő, ha be kell szerezned néhány pólót, akkor itt az alkalom, hogy ne csak a ruhád legyen menő, de egy jó ügyet is támogass a vásárlásoddal.

Néha a kevesebb több. Ha te sem szereted túlcifrázni a dolgokat, remek választás lehet a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő és jogfejlesztő civil szervezet „szabad” feliratú pólója, amelyet több vidám színben is megtalálsz weboldalukon.

Te kivel vagy: a sünivel, a búbos bankával vagy a fülesbagollyal? A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnél nem csak felnőtt, hanem gyermek pólókat is vásárolhatsz. Válaszd ki a kedvenc állatodat!

Ha maradnál a klasszikus fekete-fehér színeknél, akkor az Energia klubot és a Kerékpáros klubot ajánljuk figyelmedbe, ahol szintén van férfi és női szabású póló is.

 

Ha az egyedibb ruhákat szereted, nézd meg az Amnesty International weboldalát, ahol többféle design póló közül választhatsz, de a régiesebb darabok kedvelőinek retro kínálatuk is van. „Legyél büszke arra, hogy az emberi jogokat támogatod!”

A HUMUSZ Szövetség a környezettudatosságot hangsúlyozza pólóival, üzenj te is velük másoknak!

A cikk itt folytatódik!