A valódi nők 9 szabálya, aminek semmi köze a ruhához és a sminkhez

Egy nő nem attól lesz valódi nő, hogy szépen öltözik, gyönyörűen kisminkeli magát és az ujjai köré csavarja a férfiakat. Hanem attól, hogy a következő 7 szabály szerint él!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. január 22. FemCafé

Első szabály: Nem kergetem a boldogságot

A boldogság kergetése a leggyakoribb és a legbutább sport napjainkban. Mindig futunk valamiért: a szebb jövőért, a több pénzért, a jobb munkahelyért. Az igazi nők inkább másféle sportot űznek: a jövő helyett a jelenben élnek, megélik a pillanatot. Félreértés ne essék, a jövő is fontos, de nem annyira, hogy tönkretegyék érte a jelent.

Második szabály: Büszke vagyok arra, hogy nőnek születtem

Nőnek, valódi nőnek lenni privilégium, és nemcsak azt jelenti, hogy nőként kell viselkedni, hanem azt, hogy érezni kell, meg kell élni a nőiességet. Igen, külsőleg is (ruházkodás, smink, haj stb.), de ami még fontosabb, belsőleg is (érzések, gondolatok, érzelmek). Ez nem egy tűzpróba, hanem egy adomány.

Harmadik szabály: A saját tempómban élek

Amikor az életünk túl lassan folydogál, nem tudjuk élvezni a mindennapokat, ha azonban túl gyors, nincs időnk élvezni. Ezért vallják a valódi nők, hogy az életet csak a saját tempónkban lehet megfelelően élni: érezni, tudni kell, mi az, ami megfelelő nekünk és így kell kezelni a ránk váró feladatokat, így kell hozzáállni a körülményekhez.

Kíváncsi vagy a többi szabályra? Akkor kattints ide!