Válságba került Árpa Attila házassága

Árpa Attila és Tomán Szabina házassága megszenvedte a férj szakmai sikereit. Kapcsolatuk mélypontra jutott, de egymás iránt érzett szerelmüknek és kitartó küzdelmüknek köszönhetően túljutottak a nehezén - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. április 19. bencze.aron

Árpa Attila és Tomán Szabina házassága megszenvedte a férj szakmai sikereit. Kapcsolatuk mélypontra jutott, de egymás iránt érzett szerelmüknek és kitartó küzdelmüknek köszönhetően túljutottak a nehezén – olvasható a Best Magazinban.


Attila kendőzetlenül vallott a válságos időszakról. Árpa Attila megállás nélkül pörög. Színházban, filmekben játszik, amerikai focizik, könyveket ír és műsorvezetőként is brillírozik. Feleségét, Szabinát rengetegen irigylik, amiért egy ilyen sármos, sikeres ember felesége lehet. De Attila sikerének egykor nagy ára volt, csaknem ráment a kapcsolatuk. „Szabinával tíz éve élünk együtt, és hét éve vagyunk házasok. Annak idején, amikor megismerkedtünk, ő pontosan tudta, hogy az én életemben nincsen rendezett munkaidő. Szerencsére ezt könnyen elfogadta, mivel ő modellként ugyanebben a cipőben jár. Nem akad ki, ha egy családi programra készülünk, és megcsörren a telefonom, hogy azonnal induljak Amerikába, mert kaptam egy szerepet. Azért sem volt pipa, amikor esténként eltűntem a félkész regényemmel a hónom alatt, és csak reggel kerültem haza. Most már befejeztem a regényemet, a címe: Holtomiglan.

A történet folytatását keresse a Best-ben.