Van szíved – 1000 horgolt szív várja gazdáját Budapesten

Bálint-nap alkalmából 1000 horgolt szívet találhatunk Budapest különböző pontjain. Az apró meglepetéseket Topy Világa rejtette el a városban egy-egy rövid üzenet kíséretében. Idén az UrbanGo felajánlotta, hogy 20 szívhez ajándékot is adnak, szóval kincskeresésre fel!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
valentin nap
2018. február 14. topy világa

“2016-ban kedvem támadt horgolni, ezért úgy döntöttem, gyakorlásként horgolok néhány szívet, mert ez egy pofonegyszerű dolog, kezdőknek remek gyakorlás. Aztán a néhányból lett 100 db szív, és ha már volt, miért is ne legyen valami hasznuk. Ekkor jött az ötlet, hogy elrejtem őket Budapest utcáin, hátha örül neki valaki. Örült! Annyi pozitív visszajelzés érkezett, hogy kedvem támadt megismételni a projektet 2017-ben, de akkor már 500 db szívvel. Ekkor adtam neki a “Van szíved!” szlogent. Természetesen a szívek elrejtésében már segítséget kellett kérnem barátoktól, ismerősöktől, mert ilyen mennyiséget nem tudtam volna annyi helyre eljuttatni egyedül, mint a segítségükkel.” – emlékszik vissza az akció kezdteteire Topy.

2018-ban jöhetett a duplázás 1000 db szívvel. Február 13-án kezdték elrejteni őket, és 14-én délutánra az összes kikerül valahová.  A szíveket mindig egy kis üzenet kíséri, amiből kiderül, hogy mire is bukkant a rátaláló. Idén a kísérőkártya hátuljára egy-egy mókás mondat került, amiből összesen 20 különféle létezik.

UrbanGo – ajándék a szívek mellé

“Mivel tavaly sokat elmosott az eső, ezért idén mindenképp szerettem volna a szívek egy részének fedett helyeket találni. Kávézókat terveztem megkeresni, amikor rám talált az UrbanGo, és felajánlotta, hogy 20 db szívhez ajándékot adnának. Nem hittem a fülemnek. Micsoda remek dolog, hogy nemcsak szívet találhatnak a keresgélők, de a legszerencsésebbeknek még további ajándék is jár. Ráadásul megbeszéltük, hogy összesen 400 db szívet eljuttatnak különböző kávézókba, és ezek közt lesznek a nyerő darabok is. Megváltásként érkezett a segítségük, mert némi csúszásban voltam az elrejtés szervezésével. A kávézókat is felsorolom holnap a fent említett lelőhely listán, valamint írok majd benne az ajándékokról is. Kalandra fel!” – írja Topy, és most már mi is kedvet kaptunk megkeresni a szívecskéket!

A lelőhelyek listája: http://www.topyvilaga.hu/…/van-szived-2018-lelohelyek-lista…