Variációk olcsó nászútra

Ha az esküvő olyan nagyszabású, hogy nem futja extrém nászútra a költségvetésből, meg lehet oldani a mézesheteket kevesebb összegből is. Tíz ötletet gyűjtöttünk össze. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 06. Gyarmati Orsolya

Ha az esküvő olyan nagyszabású, hogy nem futja extrém nászútra a költségvetésből, meg lehet oldani a mézesheteket kevesebb összegből is. Tíz ötletet gyűjtöttünk össze.
 


Tengerjáró körutazás

Noha azt gondolnánk, egy luxus tengerjáró hajón való utazás megfizethetetlen, valójában hatalmas akciókra és különleges, de jó áron kínált csomagokra bukkanhatunk egy kis utánajárással.

All-inclusive nyaralóhelyek

Elsőre ezeket is drágának gondolhatjuk, de mindig találni olyan lehetőségeket, amelyek az eredeti ár töredékéért kínálnak remek nyaralási lehetőséget.

Nem kell feltétlenül külföldre menni

Egy nászút itthon is épp olyan nagy élmény lehet, mint az országhatáron túl. Érdemes listát írni azokról a helyekről, amelyek még ismeretlenek számunkra hazánkban. Egy kis utánajárással az is könnyen kideríthető, hol vannak olyan nevezetességek, turisztikai látványosságok, amelyek mindkettőnket érdekelnek.

Utazzunk elő-, vagy utószezonban

Mindig olcsóbb a főszezonon kívül elutazni, és nincs olyan szabály, amely azt mondaná, hogy a nászutat közvetlenül az esküvő utánra kell időzíteni.

Menjünk autóval

Ha nem akarunk határon innen maradni, a szomszédos országok valamelyike is megteszi, hiszen bárhová odaérhetünk néhány órás autókázást követően. Akár több várost is meglátogathatunk, nem kell feltétlenül ugyanabban a hotelban, vagy panzióban maradnunk a nászút teljes ideje alatt.

Menjünk vidékre

Ki mondta, hogy a mézeshetek kötelezően fehér homokos tengerpartokat, vagy luxushoteleket jelentenek? Válaszhatunk kis faházat, de akár a sátrazós megoldást is!

Házcsere

Ha vannak külföldön élő barátaink, érdemes megkérdezni őket, elcserélnék-e a házukat egy-két hétre a miénkkel? A szállásért így nem kell fizetni, viszont különleges helyeket fedezhetünk fel így.

Válasszunk Last Minute-utazást

Az utolsó dolog, amit a légitársaságok és a hotelek szeretnének, azok a foglalatlan ülések és a kiadatlan szobák. Ha bármit a lehető legutolsó pillanatban foglalunk le, megdöbbentően kedvezményes áron juthatunk el a legegzotikusabb helyekre is.

A közösségi oldalak előnyei

A közösségi oldalak is tele vannak utazásos oldalakkal. Lájkoljuk őket, és máris számtalan akciós ajánlatról értesülünk nap mint nap!

Nászút otthon
Ha végképp semmi pénzünk nászútra, maradjunk otthon és fedezzük fel saját városunkat! Menjünk el a legdrágább étterembe, látogassunk el egy jó színházi előadásra, vagy koncertre. Piknikezzünk kettesben a parkban, készítsünk reggelit egymásnak és táncoljunk a nappaliban. Lehet, hogy ez lesz minden idők legromantikusabb időszaka!