Vasárnaptól újraindul a Budapest Jazz Club családi programsorozata

Szeleburdi Játéksziget néven indul újra vasárnaptól a Budapest Jazz Club (BJC) kéthetente jelentkező családi programsorozata, amely zenés előadásokkal, családi mesekoncertekkel és egyéb programokkal várja a közönséget.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családi program
2018. szeptember 30. MTI

A Szeleburdi Játéksziget programjai közé magas minőségű, színvonalas zenés gyerekprogramokat hívtak meg, hiszen a rendezvénysorozat célja, hogy a gyerekek játékos, mesébe ágyazott formában ismerkedhessenek meg a különböző zenei stílusokkal, többek között a magyar népzenével, a dzsesszel, a funkyval, a poppal, a rockkal, a latin és a világzenei ritmusokkal – közölték az MTI-vel a szervezők, akik a kéthetente vasárnaponként 11 órakor kezdődő koncerteket elsősorban a 4-10 éves korcsoportnak ajánlják.

Vasárnap Farkasházi Réka és a Tintanyúl Bumm, bumm, bumm koncertje indítja a sorozatot, október 14-én pedig a Veronaki zenekar Cifra Palinta című új műsorát ismerhetik meg az érdeklődők.

A Rutkai Bori Banda dupla bulival lepi meg a családokat október 28-án, majd november 11-én a Belvárosi Betyárok lemezújdonsága következik A Tündértó partján címmel. November 25-én a Búgócsiga Zenede mutatja be Úgy tetszik című albumát, december 9-én pedig Mihályi Réka hozza el a BJC-be Masnit és Pocót. A 2018-as évet december 30-án a Veronaki zenekar szilveszteri meglepetés koncertje zárja.