Véget ért Oroszlán Szonja házassága

Oroszlán Szonja (35) házassága végérvényesen zátonyra futott! A színésznő és teniszoktató férje, Zoltán ugyan megpróbálta megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült nekik - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2013. április 29. Családháló

Oroszlán Szonja (35) házassága végérvényesen zátonyra futott! A színésznő és teniszoktató férje, Zoltán ugyan megpróbálta megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült nekik – írja a Blikk.


A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy az egykori szerelmesek már fél éve külön élnek, Szonja kiköltözött a közös fészekből, és már a válókeresetet is benyújtották. Szonja erről az Éva Magazin hasábjain, az Utolsó jelentés a világ végéről – Oroszlán Szonja búcsúzik Új-Zélandtól című útinaplója végén számolt be.

„Bár az új-zélandi utazás jól sikerült, a házasságom romlani kezdett. Egy héttel a hazaérkezés után elköltöztem a közös otthonunkból. Immár fél éve külön élünk, külön utakat járunk. A kapcsolatot rendbe hoznunk azóta sem sikerült. Terveink és céljaink teljes mértékben különböznek, amelynek következtében – közös megegyezéssel és barátságban – a válás mellett döntöttünk és a keresetet benyújtottuk. Nem volt harmadik személy, nem volt sértődés, mindkettőnkben szeretet és tisztelet maradt” – írta Szonja blogjában, aki volt kedvesével 2010 tavasza óta alkotott egy párt, kapcsolatukat néhány hónap után nyilvánosan is vállalták, ami korábban nem volt jellemző a népszerű színésznőre.

Oroszlán Szonja ugyan nem titkolta boldogságát, csak a legszűkebb baráti és családi köre tudott arról, amikor 2011-ben a nagy szerelem hivatalosan is beteljesült. A pár a legnagyobb titokban New Yorkban állt oltár elé, s úgy tűnt, kapcsolatuk örökre kitart, ám valami mégis menthetetlenül megromlott, pedig csak két év telt el azóta, hogy örök hűséget fogadtak egymásnak. A lap szerette volna Szonját megkérdezni a válásról, ám korábban még az esküvőjükről szóló hírt sem kívánta kommentálni, így ezt sem.