Családháló

Kezdőoldal Színek VIDEÓ: Vérengzés az Anyák napi ünnepségen!

VIDEÓ: Vérengzés az Anyák napi ünnepségen!

Legalább tizenkilenc ember megsérült New Orleansban egy Anyák Napi parádén kitört lövöldözésben.

Írta: bencze.aron,

Legalább tizenkilenc ember megsérült New Orleansban egy Anyák Napi parádén kitört lövöldözésben.


Helyi idő szerint vasárnap délután kettőkor történt lövöldözés New Orleans-ban, az Anyák Napi felvonuláson (az Egyesült Államokban május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat). A sérültek között egy 10 éves kisfiú és kislány is van.

A jelenlévők beszámolói szerint legalább hat-hét lövés dördült el. A helyi rendőrség felügyelője, Ronald Serpas elmondta: mintegy 19 ember sérült meg a lövöldözésben, sokakat a visszapattanó lövedék sebesített meg, és több embert a pánikba esett tömeg taposott meg. Serpas szerint 3-4 személy került műtőbe, állapotukról még nincsen pontos információ.

A parádén körülbelül 3-400 ember vett részt és nagyjából 200-an tartózkodtak a lövöldözés környékén. A felügyelő elmondta: a szemtanúk három embert láttak elrohanni a helyszínről. Serpas úgy véli, hogy a három gyanúsított együtt hajtotta végre a támadást, legalább két különböző fegyvert használva.

Az egyik feltételezett elkövetőt a szemtanúk 18-22 év közötti, rövid hajú, fehér pólót és kék farmert viselő férfiként írták le. A hivatalos jelentések halálos áldozatról nem számoltak be.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Hogyan tartsuk egyben a családot?

„Az együtt imádkozó család együtt is marad” – II. János Pál pápa gondolatával rokonítható a Magyar Katolikus Családegyesület új kezdeményezése,...

Close