Világrekord kísérlet! Emeljünk magasba minél több gyereket!

2018. a Családok Éve, melynek keretében „Emeljünk magasba minél több gyereket” elnevezéssel országos rendezvényt szervez a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A cél a világrekord. Ehhez 2018. március 11-én több településen izgalmas programokkal készülnek a családok számára, majd pontban 11 órakor a világrekord kísérlet során egyszerre kell felemelni gyermekeinket.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Három Királyfi Három Királylány Mozgalom
2018. február 27. Közlemény

A mozgalom  ezzel az akcióval szeretné felhívni a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára. Az esemény fővédnökei Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa. A budapesti eseményen műsorvezetőként ott lesz Istenes Bence, Csobot Adéllal és közös gyermekükkel.

Az esemény 2018. március 11. – vasárnap délelőtt- kerül megrendezésre Budapesten és az alábbi településeken: Alsópáhok, Békéscsaba, Csobánka, Debrecen, Domaszék, Dunaföldvár, Eger, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Tapolca

“Szeretnénk, ha minél többen összejönnénk ezen a napon és megmutatnánk, hogy milyen csodálatos dolog a gyermekvállalás. Gyere, hozd el kislányod, kisfiad, unokaöcséd, unokahúgod, unokád vagy bármilyen más gyereket!” – áll a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felhívásában.

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de regisztrálj az oldalukon, hogy tudják, hány főre számíthatnak! Részletes információkat az eseményhez tartozó http://haromkiralyfi.hu/emeldmagasba microsite-on találhatunk.

Találkozzunk március 11-én és állítsuk fel közösen az egyszerre felemelt gyermekek világrekordját!