X-Faktor: Veszélyeztetett terhesség

Egy tündéri lány áll az X-Faktor színpadán, és a nézőtérről édesanyja izgul érte. Repes a szíve Veráért, örül a sikerének, pedig sokan le akarták beszélni arról, hogy egyáltalán megszülje őt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. október 31. bencze.aron

Egy tündéri lány áll az X-Faktor színpadán, és a nézőtérről édesanyja izgul érte. Repes a szíve Veráért, örül a sikerének, pedig sokan le akarták beszélni arról, hogy egyáltalán megszülje őt – írja a Best Magazin.


A tehetségkutató legfiatalabb versenyzője szerelemgyerekként, a sors kései ajándékaként érkezett – olvasható a Bestben. A bulvárlap kitér arra is, hogy a nővére 16, a bátyja 18 éves volt már, ráadásul akkoriban rosszul ment a családnak. Nem csoda, hogy az édesanyát sokan próbálták lebeszélni a gyerekvállalásról, azt mondták, vetesse el a gyereket, de Edit élete legjobb döntésének tartja, hogy nem hallgatott rájuk. A férje és a gyerekei is mellette álltak, és a kislány születése új erőt adott a családnak. Azt mondták, nem engedik, hogy újabb rossz történjék velük. És amit sokan nem hittek volna a környezetükben: a kislány születése valóban fordulatot hozott a család életében. Pedig Edit negyvenegy éves volt, amikor várandós lett, ráadásul a kora miatt veszélyeztetett terhesnek számított – írja a Best.