Akkor és ma – avagy A szerelmes pillantás ereje (KÉPEK)

Sajnos nem elég gyakori, de megesik - szerintem mindannyiunkkal - hogy akár munkába menet, akár a piacon szétnézve látunk olyan idős házaspárt, akik úgy néznek egymásra: akiknél nem a megszokás, a másik házsártosságának ismerete, a rutin van abban a pillantásban, hanem maga a szerelem.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. június 24. Paulik András

Sajnos nem elég gyakori, de megesik – szerintem mindannyiunkkal – hogy akár munkába menet, akár a piacon szétnézve látunk olyan idős házaspárt, akik úgy néznek egymásra: akiknél nem a megszokás, a másik házsártosságának ismerete, a rutin van abban a pillantásban, hanem maga a szerelem.


Így érdemes megörgedeni, bár tudjuk, tapasztaljuk, hogy ez nem is olyan egyszerű dolog. Alább párokól készült fotókat láthattok (régről és mostanról), amelyeken felfedezhetitek azt a huncut pilllantást, amely évtizedek múltával is ott lebeg közöttük, amely a “szikrát” élteti, nem hagyja kialudni. Telik az idő, akkor is ott van az a másik pólus, amelyet nem hagyhatsz figyelmen kívül. Reméljük mindannyian így nézünk majd egymásra sok-sok év múltán is!