Drága Pötyikénk! – Levél a születendő magzatnak

Egy tanulmány szerint a szülőknek érdemes levelet írnia érkező gyermekének. Nemrég a Családháló postaládájában landolt egy ilyen. Közzétesszük.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 16. bencze.aron

Egy tanulmány szerint a szülőknek érdemes levelet írnia érkező gyermekének. Nemrég a Családháló postaládájában landolt egy ilyen. Közzétesszük.


Drága Pötyikénk!

Bár még nem láthattál, csak hallhattál minket, és csupán érintésünket érezhetted, de mi vagyunk anyu és apu, akik nagyon várnak Rád idekint. Mi vagyunk azok, akik néhol hangosan, olykor pedig halkan zajongunk idekint, akik beszélnek Hozzád, és akik simogatnak, és akik már most nagyon szeretnek Téged!

Majd meglátod, mennyi csudajódolog vár Rád új otthonodban. Nevet ugyan még nem találtunk Neked, de becézésben nem lesz hiány, hiszen már most is, nekünk és nagyszüleidnek vagy Pötyike, Pintyőke, Picurka, Kincs és Kincsecske, Babuci, Babucika.

Vár ugyanakkor rengeteg csodás élmény, mint ahogy már eddig is: anyuci pocakjában átélted a tenger zúgását – köszi, hogy jelezted, tetszik a hely -, átszelted a fél világot repülővel, zajos és zajtalan meccseken, mozikban, színházakban hallhattad, ez egy élményekkel és örömökkel teli világ – ezekből megszületésed után sem lesz hiány.

És ha nem mindig vidám és gondtalan is az élet, Neked akkor sem szabad elkeseredned, mert itt vannak a gondoskodó és Téged imádószüleid, nagyszüleid, rokonaid, barátaid.

Bár jópár év múlva cikinek érzed majd, sok-sok kép készül Rólad már anyu pocijában, majd azonkívül is, amikben szentimentális szüleid és nagyszüleid állandóan gyönyörködhetnek. Nekünk Te vagy a legszebb, legcsodálatosabb, legnagyszerűbb gyermek.

És amikor anyu azt mondja, “Kincs, mindenért Te vagy a hibás”, ne ijedj meg, ezt apunak mondja, és nem is gondolja komolyan:)

Még van pár hét, ameddig megérkezel, nem kell sietned, fejlődj csak sokat, pihenj, egyél-igyál, és aludj nyugodtan, mi idekint őrizzük az álmod.

Ölelnek: SzeretőSzüleid