Kutyaharapás, vagy valami olyasmi – különleges balesetek

Azt mondják a hollywoody mágusok, hogy ha sikeres filmet akarnak forgatni akkor kutyát, fókát, és gyereket kell szerepeltetni. Nos most a fóka kivételével peregjen a film!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 15. Paulik András

Azt mondják a hollywoody mágusok,hogy ha sikeres filmet akarnak forgatni akkor kutyát, fókát, és gyereket kell szerepeltetni. Nos most a fóka kivételével peregjen a film!


Kétéves lányommal és a két iskolás “naggyal” bevásárló körutunkon elérkeztünk egy kertvárosi ABC-áruházba. Már a pénztárnál álltunk és a bankkártyám elfogadását vártam, mikor a gyerekek- kérésemre – kitolták a teli kocsit a pakolóba. Nem aggódtam, hiszen egy zöldellő tér vette körül a boltot, autók sehol, gond nem lehet – gondoltam.

De hirtelen hatalmas kiáltás, kutyavonyítás, gyereksírás, fémes csörgés-zörgés, egyszóval hátborzongató hangok reszkették meg a bolt fülledt csendjét.

Csapot-papot otthagytam és kiszaladtam a bolt elé, ahol a következő látvány tárult a szemem elé:

Egy lógó fülü, kedvesen bumfordi spaniel kölyök volt kikötve a bolt előtti fém szemetesvödörhöz. Mint utóbb kiderült, Fruzsi lányom odatotyogott hozzá és merő játékból MEGHARAPTA a kutyát!

Az pedig szegény, minden agresszió nélkül próbált menekülni a kislány tűhegyes fogai elől, de a fémkuka nem engedte. Fruzsi pedig – szájában a kutyaszőrrel sírva futott a jó játék után…

Az időközben előkerült kutyagazdi – természetesen félreértve a helyzetet – kétségbeesetten mentegetőzött, szidta a derék ebet, s csak nagy sokára tudtuk tisztázni vele, ki és kit is harapott meg.

Fruzsi azóta sem visel szájkosarat, s bár be van oltva, igyekszünk leszoktatni erről az “ősi eredetű” figyelemfelkeltő szokásáról…


Az írást kedves olvasónk küldte, amelyet ezúton is köszönünk. Küldjétek be saját történeteteket a szerkesztoseg [at] csaladhalo [dot] hu címre, s a legjobbakat közöljük a honlapunkon!