Nick Vujicic: Aggodalmak nélkül

Nick saját gyermekkoráról, félelmeiről és annak legyőzéséről beszélt iskolás gyermekeknek. Hasra feküdt és azt mondta: megpróbáltam százszor felállni és százszor nem sikerült... Volt olyan lány, aki elsírta magát, amikor Nick erőről, kitartástól és a magabiztosság felépítéséről beszélt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. július 06. Csontos Dóra

Nick saját gyermekkoráról, félelmeiről és annak legyőzéséről beszélt iskolás gyermekeknek. Hasra feküdt és azt mondta: megpróbáltam százszor felállni és százszor nem sikerült… Volt olyan lány, aki elsírta magát, amikor Nick erőről, kitartástól és a magabiztosság felépítéséről beszélt.


„Talán nem vagy biztos a jövő történéseiben és ez rémiszt el. Talán aggaszt, mit gondolnak vagy mit mondanak rólad az emberek. A félelem megbénít. Csak azt tudom milyen reményvesztettnek lenni, de magtanultam felállni.”

A videó elején Nick Vujicic kisiskolásoknak mutatja be, hogy ugyanolyan „életképes”, mint bárki más, holott korábban ezt ő se gondolta volna magáról. Majd az előadás másik felében elfogadásól, szeretetről és kitartásról beszél. Érdemes végighallgatni, a videó magyar felirattal van feltöltve.