Rákkal küzd a Szomszédok sztárja

A Jászai Mari-díjas színésznél, Epres Attilánál tavaly ősszel találtak daganatos elváltozást. Most nyilatkozott jelenlegi állapotáról!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
daganat
2016. április 27. Csontos Dóra

A Jászai Mari-díjas színésznél, Epres Attilánál tavaly ősszel találtak daganatos elváltozást. Most nyilatkozott jelenlegi állapotáról!


Epres Attila daganatos betegséggel küzd

Az 52 éves Epres Attila, aki a tévénézők tudatában a Szomszédok presszósaként él, rémes időszakon van túl, tavaly ugyanis daganatos betegséget állapítottak meg nála. A színész egy napon arra ébredt, hogy valamiféle csomó van a nyakán. Sajnos később a biopszia kimutatta, ez valóban rákos elváltozás.

“Ez olyan feldolgozhatatlan, mint amikor az embert egy közeli barátja becsapja, vagy amikor megcsalják. Rögtön az az érzése, hogy vele ez nem fordulhat elő. Én mindent megtettem az életem során, hogy ne pusztítsam önmagam. No cigi, no pia, állandóan sportoltam, nem tettem tönkre magam a munkával sem. És amikor az ember ott van és azt hallja az orvostól, hogy vagy meggyógyul vagy meghal, az nehéz” – nyilatkozta a színész a TV2 Red Carpet című műsorában.

Feleségével, Madarász Éva színésznővel átbeszélte a lehetőségeket és úgy döntött, nem kéri ki egy több szakorvosból álló orvoscsapat véleményét, hanem azonnal kés alá fekszik, hogy minél előbb eltávolítsák a nyakából a daganatot. A műtétet szeptemberben végezték el.

A cikk még nem ért véget. Olvass tovább!