Újabb gyerekrablási kísérlet?

Egy 9 éves kislányt próbált meg egy ismeretlen férfi elcsalni néhány napja a XIII. kerületből. A cikkhez írt kommentben egy apuka hasonló történetet mesélt el, mely szintén a XIII. kerületben, a Szent István parkban történt az elmúlt csütörtökön:

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. június 25. Paulik András

Egy 9 éves kislányt próbált meg egy ismeretlen férfi elcsalni néhány napja a XIII. kerületből – írtuk meg oldalunkon. A cikkhez írt kommentben egy apuka hasonló történetet mesélt el, mely szintén a XIII. kerületben, a Szent István parkban történt az elmúlt csütörtökön:


“Két és fél órája egy pedofil férfi megpróbálta elcsalni Kenéz fiamat a Szent István parkban lévő nagy játszótérről! Egy kopaszodó, világos hajú, jól szituált, magas férfi volt mályva színű felsőben és rövidnadrágban. Az elcsalás szövege a következő volt, hogy: ” Van a zsebemben 3 Peonza és gyere velem, mutatok néhány trükköt. stb.” Szerencsére a volt páromnak fiam egyik játszótársa szólt, hogy Kenéz egy bácsival megy kifelé a parkból és utánuk rohant. Egy másik barátja épp akkor jött be a kapunk és szerencsére beszédbe elegyedtek, ezért nem hagyták el a park területét. A férfi elsomfordált, minden attrocitás nélkül megúszta, de messziről a gyereket nézte továbbra is, valószínűleg nem ez volt az első, sem az utolsó eset!