Böjte Csaba a melegházasságról

„Felállni és újrakezdeni nem szégyen, de a legszebb álmot feladni és helyette egy fapados, sehová nem vezető úton elindulni, megalkuvás!”

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2016. november 21. talita.hu

Forrás: talita.hu

Sokan kérdezik, hogy mi a véleményem a melegek házasságáról?! – Szerintem nem a sötétség ellen kell harcolni, hanem ragyogó tiszta fényt kellene gyújtani! Arról fogok én mindig is beszélni, hogy milyen csodálatos a keresztény házasság, az Isten akarata szerinti tiszta család, életünket beragyogó gyermekáldás! A demokrácia lényege, hogy azt, amiben hiszünk, bátran hirdetjük!

A hitemet, meggyőződésemet én nem rakom véka alá, mindig, mindenütt hangosan elmondom, hogy Isten legnagyobb, legszebb ajándékának e földön egy férfi és egy nő között tiszta szerelemből köttetett házasságot tartom, melyet Isten gyermekáldással koronáz meg!

A házasság egy nő és egy férfi között Isten kedvére való

A házasság egy nő és egy férfi között Isten kedvére való

Természetesen, mint szerzetes pap hiszek az áldozat értelmében, hiszem, hogy Isten hívására, a családalapítás végtelen értékéről voltak és lesznek férfiak és nők, akik lemondanak, hogy Jézus Krisztus útjára lépve, a főparancs szellemében szolgálják Istent, és embertársukat! Tudatában vagyok annak, hogy úgy a családalapítás, mind az önként vállalt életáldozat nemcsak kedves Isten előtt, de kísértésektől próbára is tett meredek út!

A cikk folytatás ITT érhető el!