10 éve a Terrarisztikáért – nyerjetek velünk jegyeket!

Nincs programotok szeptember 7-re? Ha nincs, akkor irány a Terrarisztika Börze Budapesten! Ha játszotok velünk, még jegyeket is nyerhettek rá!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. augusztus 25. Paulik András

Nincs programotok szeptember 7-re? Ha nincs, akkor irány a Terrarisztika Börze Budapesten! Ha játszotok velünk, még jegyeket is nyerhettek rá!


Felvonulnak a hüllők, kétéltűek, ízeltlábúak és persze a díszhalak, de a többi terráriumlakó állat és növényfaj sem fog hiányozni. Újra megszervezzük a nagy sikerű törpesün és tengerimalac kiállítást is, hogy akik a kisemlősök iránt érdeklődnek, azok is találjanak maguknak izgalmakat.

Miért látogass el?

-mert ez egy professzionális börze sallangok nélkül

-mert a szervezők maguk is szakmabeliek

-mert itt nem csak magukat az állatokat, de azok tartásával kapcsolatos szakirodalmat, felszerelést, és tápot is megvásárolhatod, illetve kérdéseidre egzotikus állatokkal foglalkozó állatorvosok válaszolnak

-mert nekünk fontos, hogy a következő generáció is megismerje és megszeresse ezeket az állatokat, éppen ezért készülünk kvízjátékkal, lesz gyermeksarok sok meglepetéssel, és a belépés 6 éves kor alatt ingyenes, a nagycsaládosoknak pedig 50%-os kedvezményt biztosítunk.

-mert szellős helyen, kulturált környezetben nézheted végig a kiállítókat, és mivel csak szervezés kérdése, sorban állnod sem kell órákat, mert nekünk az a fontos, hogy Te jól érezd magad!

Helyszín:          SYMA Sport- és Rendezvényközpont – 1146 Budapest, Dózsa György út 1.

Időpont:          2014. szeptember 7. 10:00-16:00 óra

Belépők:          Felnőtt: 1200 Ft; Diák/Nyugdíjas: 900 Ft; 6 éves kor alatt ingyenes;

                        Nagycsaládosoknak a belépőjegyek árából 50% engedményt biztosítunk (NOE kártya felmutatása szükséges)

Hogyan nyerhetsz jegyeket a Családhálóval?

Most lehetőséged van, hogy nyerj 2 db. jegyet a börzére! A Családháló most 5×2 db. jegyet sorsol ki azok között, akik részt vesznek nyereményjátékunkban és helyesen válaszolnak a kérdésekre.

Nem kell mást tenned, csak augusztus 31-én éjfélig elküldened a helyes válaszokat a jatek [at] csaladhalo [dot] hu e-mailcímre és a levélben megadni a neveteket. A nyerteseket válasz-emailban értesítjük nyereményükről, illetve, hogy hogyan vehetik át a jegyeiket.

Íme a kérdések:
 

1- Milyen állat van a börze plakátján? 

A) Nappali gekkó

B) Anolisz

C) Zöld leguán

2- Milyen csoportba tartoznak a gyíkok

A) Kétéltűek

B) Hüllők

C) Emlősök

 

Sok sikert kívánunk!

További információ:

www.terrarisztikabudapest.hu

http://www.facebook.com/terrarisztikabudapestborze?fref=ts