10 jel, hogy a jó pasihoz mentél hozzá

Nem mindig könnyű megtalálni az igazit, de ha az alábbi dolgok jellemzőek a párodra, akkor nem nyúltál mellé!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. február 06. Gyarmati Orsolya

Nem mindig könnyű megtalálni az igazit, de ha az alábbi dolgok jellemzőek a párodra, akkor nem nyúltál mellé!


1.       Büszkélkedik veled: ha előléptetnek vagy csak egyszerűen remekeltél a konyhában, nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy ne dicsekedjen el veled mindenkinek. Ő a legnagyobb rajongód.

2.       Még hosszú évekkel a megismerkedésetek után is nagyon lovagias: kinyitja neked az ajtót, vagy az ölébe kap, ha a cipő feltörte a sarkadat.

3.       Nem akar megváltoztatni: tudja, hogy rendetlenebb vagy mint ő, vagy hogy muszáj, hogy legyen egy házimacskád, de neki így vagy tökéletes.

4.       Az, hogy „hiányzol”, az ő szájából nem közhely, hanem valóság. Még akkor is, ha csak két óráig nem találkoztatok.

5.       Nyugodtan sírhatsz előtte anélkül, hogy zavarban kellene lenned. Tudja, mi a különbség a komoly és a nem komoly sírás között.

6.       Amikor a barátaitok panaszkodnak a párjaikra, csöndben maradsz, mert nem igazán tudsz bólogatva hozzátenni valamit a saját pasidról, hiszen számodra ő az igazi.

7.       Közel áll a családtagjaidhoz. Bármikor felhívja az apukádat vagy a nagymamádat és természetes, hogy ő is ott van az unokaöcséd szülinapi buliján.

8.       Odafigyel a barátaidra. Ha valamelyiknek problémája van, azonnal szól, hogy menj át hozzá vagy hívd meg magatokhoz vacsorára.  Ha valamelyik barátodról már nem hallott egy ideje, magától megkérdezi, mi van vele.

9.       Ha nagyon rágódsz valamin, hagyja, hogy újra és újra felhozd a témát anélkül, hogy ez idegesítené. Egy dolog zavarja csak: hogy te ki vagy borulva.

10.   Bármikor megdicséri a külsődet, akkor is, ha épp egy hete nem mostál hajat, nem viselsz sminket, vagy a legócskább pólódban rohangálsz.

Forrás: goodhousekeeping