11 dolog, ami miatt nem kell aggódnod az esküvődön

Egy esküvő megszervezéséig milliónyi tenni- és szerveznivalóra kell odafigyelni, hogy a nagy napra minden a lehető legtökéletesebb legyen. Szerencsére azonban vannak olyan dolgok is, amik miatt igazán nem kell aggódnotok. Íme, a lista.    

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. december 04. Gyarmati Orsolya

Egy esküvő megszervezéséig milliónyi tenni- és szerveznivalóra kell odafigyelni, hogy a nagy napra minden a lehető legtökéletesebb legyen. Szerencsére azonban vannak olyan dolgok is, amik miatt igazán nem kell aggódnotok. Íme, a lista.  


El fogunk késni

Az ifjú pár oltárhoz jutásáért legalább három ember felelős a vőlegényen és a mennyasszonyon kívül, egyébként pedig amúgy sem kell mással foglalkoznotok ezen a napon, csakis a nagy pillanattal.

El fogjuk felejteni egymás nevét

Efelől is nyugodtak lehettek, hogy nem fogjátok véletlenül más (mondjuk az exetek vagy  macska) nevét mondani választottatok helyett.

A koszorúslányok utálni fogják a ruhájukat

Még ha így is van, gondoljatok arra, hogy egy napot egész biztos kibírnak a ruhákban, és soha többé nem kell felvenniük azokat.

Nem mindenki fogja jól érezni magát

Minden esküvőnek vannak jó és rossz pillanatai. Amit tenni tudtok, az az, hogy a vendégek előtt mindig legyen elegendő enni-innivaló.

A család és a barátok nem jönnek ki jól egymással

Amíg elég alkohol van és az ülésrend megfelelően rugalmas, addig nem lesz baj.

Kínos köszöntők

Nos, senki nem fog rólatok dicshimnuszokat zengeni, de az biztos, hogy azok, akik köszöntőre vállalkoznak, valószínűleg sokkal jobban izgulnak, mint ti, úgyhogy nincs más dolgotok, mint hátradőlni és élvezni az egészet.

Rossz lesz az idő

A rossz idő csak még emlékezetesebbé teszi az eseményeket: a hóban megfagytok, de minden gyönyörű lesz. Az eső arra kényszeríti a fotósokat, hogy még kreatívabbak legyenek. Mindenből ki lehet hozni a legjobbat.

Túl sokat fogunk inni és lejáratjuk magunkat

Ha úgy alakulna, hogy éhgyomorra megittátok az összes pezsgőt és őrült módon táncoltatok egész éjjel, akkor a vendégsereg azt a következtetést fogja levonni, hogy nagyon aranyosak vagytok és szuperjól éreztétek magatokat a saját esküvőtökön!

Nem mindenkivel fogunk tudni beszélgetni

Ez előfordulhat, de senki nem fog ezért megsértődni!

Túl gyorsan elszalad majd a nagy nap

Ez így lesz. Az a szép az esküvőkben, hogy egy pillanat alatt elröppennek, de még hónapok múlva is bevillannak részletek, zenék, képek, illatok akár a legváratlanabb pillanatokban is!

Nem jön el mindenki

Hiányzó vendégek? Dugóba került nagynéni? Na és? Majd később gratulálnak!