3 jel, hogy megtaláltad az igazit

Az esküvőig hosszú út vezet, de sokszor a legnehezebb az igazi, a Nagy Ő megtalálása. Vagy mindenki annak tűnik vagy senkinél sem érzed azt a bizonyos érzést. De mit is...? Ez a három jel, ha megvan, akkor Tiéd a főnyeremény!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. július 16. Paulik András

Az esküvőig hosszú út vezet, de sokszor a legnehezebb az igazi, a Nagy Ő megtalálása. Vagy mindenki annak tűnik vagy senkinél sem érzed azt a bizonyos érzést. De mit is…? Ez a három jel, ha megvan, akkor Tiéd a főnyeremény!


1. Kiegyensúlyozottabban érzed magad mellette, mint bárki mással

Leengedheted a pajzsodat, olyan hangosan nevethetsz (röfögve), ahogy akarsz, és féktelenül élvezheted a társaságát. Sohasem érzed magad kellemetlenül, nem szégyelsz önmagad lenni, ha vele vagy, és ő is így érez melletted. Bármiről beszélhetsz neki, anélkül, hogy félned kéne attól, hogy elítéli a véleményed.

2. Pillangók röpködnek

​Hetek, hónapok vagy akár évek múlva is csiklandoz a hasad, ha hozzáérsz. A kezét megérintve szikra lobban és este izgatottan várod, hogy hazaérjen. Az olyan hétköznapi dolgokat, mint a mosogatás vagy a takarítás is örömmel végzed, ha együtt vagytok.

3. A jövő csak vele létezik

​Minden szempontból kiegészítitek egymást, így elképzelhetetlen számodra a jövő nélküle. Azt akarod, hogy támogatóan mosolyogjon rád mikor állásinterjúra indulsz, segítsen kifesteni a házatokat, és megcsókolja a homlokodat, miután életet adtál a közös gyermeketeknek.
Fotó: G2fotó.hu

És ha mindez megvan…