3 kihagyhatatlan játék a nyárra

Olvasni és játszani nyáron a legjobb, hiszen nincs óvoda és iskola! A Pagony Kiadó most izgalmas kártyajátékokat ajánl, melyek nemcsak szórakoztatóak, hanem játszva tanítanak is.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2016. július 04. Csontos Dóra

Olvasni és játszani nyáron a legjobb, hiszen nincs óvoda és iskola! A Pagony Kiadó most izgalmas kártyajátékokat ajánl, melyek nemcsak szórakoztatóak, hanem játszva tanítanak is.


Góóól!

Kártyajáték 5-10 éveseknek

Az Európa Bajnokság nélkülözhetetlen kelléke az izgalmas családi kártyajáték, mellyel akár háromféle játékot is játszhatnak a nagyóvodás, kisiskolás korú gyerekek. Minden fociimádó család számára kötelező darab!

Baranyai (b) András, a Focisták kézikönyvének illusztrátora most is szórakoztató, igazán focis rajzokkal teszi felejthetetlenné a közös játék élményét. Ezen kívül a legfocisabb rajongók mindenképp szerezzék be gyűjteményükbe a Focista leszek! című képes könyvünket.

Betűző

Kártyajáték 7-10 éveseknek

A Pagonnyal játék a tanulás! A nyári szünetben sem feledkezünk meg a kisiskolásokról, ezzel a könnyed, szórakoztató és hasznos játékkal a gyerekek a szavak betűkre bontását és újra összerakását gyakorolják. A kártyához négyféle játékváltozat tartozik, melyek segítenek a szótagolás könnyű elsajátításában, gyakoroltatják az olvasást és a helyesírást, valamint bővítik az alsó tagozatosok szókincsét. Kötelező agytorna a család minden tagja számára!

Bújócska

Kártyajáték 3-7 éveseknek

Vadadi Adrienn Leszel a barátom? – ovis mesék sikersorozatának újabb játékváltozata a Bújócska, melyet Pásztohy Panka népszerű rajzai díszítenek. Ezzel a kártyával három különböző alapkészséget fejlesztő játékot játszhatunk. A Bújócska játékban a téri tájékozódást fejlesztjük azzal, hogy a gyerekeknek a kezükben tartott ábrákat minél gyorsabban meg kell látni a sok kis ábra között a felcsapott kártyákon.