3 millió forintba kerül Katalin szülése

Átszámítva több mint 3 millió forintba fog kerülni az a néhány nap a kórházban, amelyet Katalin hercegnő (31) a kórházban fog tölteni, amikor világra hozza Vilmos herceggel közös gyermekét - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. június 21. bencze.aron

Átszámítva több mint 3 millió forintba fog kerülni az a néhány nap a kórházban, amelyet Katalin hercegnő (31) a kórházban fog tölteni, amikor világra hozza Vilmos herceggel közös gyermekét – írja a Blikk.


A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy a szülők a kis trónörökös nemét már szinte biztosan tudják, és mivel a hercegnő utolsó hivatalos megjelenésén rózsaszínben volt, a britek úgy sejtik, kislányt hord a szíve alatt.

A baba abban a londoni St. Mary kórházban jön majd világra, ahol édesapja, valamint Harry herceg (28) is született. Nem kizárt, hogy az örömhírt Katalin húga, Pippa és édesanyja, Carole fogja megtudni még a királynő előtt, mivel ők ott lesznek a kórházban a legfontosabb pillanatokban. Vilmos ugyanakkor nem valószínű, hogy odaér, ő ugyanis az észak-walesi mentőhelikopter-bázison lesz szolgálatban, de az már bizonyos, hogy amint hírt kap, helikopterrel repül majd a kórházba, hogy hitvese mellett legyen. Elvégre Vilmos természetesen ott szeretne lenni a szülésnél, ahogy édesapja, Károly herceg is ott volt az övénél.

Más kérdés, hogy Károly több száz éves udvari hagyományt rúgott fel azzal, amikor a palota helyett kórházban engedte szülni hitvesét, Diana hercegnőt (†36). Eldőlt az is, hogy Vilmos két hét szabadságra megy a szülés után, amit anyósa és apósa birtokán tölt majd el, hiszen Katalin a kórházból oda megy majd az újszülöttel.