Családháló

Kezdőoldal Színek 4+1 gyerekprogram nyári hőségre

4+1 gyerekprogram nyári hőségre

Tombol a kánikula, az óvoda és az iskola kapui még hosszú zárva, így nekünk kell valami jó szórakoztatást kitalálni gyermekünknek. Csokorba szedtünk néhány ötletet, hova érdemes menekülni a hőség elől.

Írta: Paulik András,

Tombol a kánikula, az óvoda és az iskola kapui még hosszú zárva, így nekünk kell valami jó szórakoztatást kitalálni gyermekünknek. Csokorba szedtünk néhány ötletet, hova érdemes menekülni a hőség elől.


1. Tarzan Park – Óriási játszópark Újpesten

A közel 2 hektáron elterülő játszóparkban hűs fák alá bújhatunk a meleg elől. A Tarzan Park nem más, mint egy tematikus elrendezésben csoportosított, újszerű játszóeszközökkel felszerelt óriás játszótér, ahol kedvünkre kalandozhatunk. A park teljes területe zárt, az itt található kulturált, higiénikus mosdók összkomfortossá, a játékok ellenőrzött minősége és az animátorok folyamatos jelenléte pedig biztonságossá teszi az itt tartózkodást.

2. Csepeli strandfürdő – Minden igényt kielégítő csobbanás

Egyre több gyerekbarát strand van már a fővárosban is, a mi egyik kedvencük a csepeli strand. Itt a család összes tagja megtalálja a megfelelő hőfokú és méretű medencét. Van itt minden, amit egy gyerek egy jó strandtól megkövetel: sodrófolyosós óriásmedence jakuzzival, nyakzuhannyal és három csúszdával. Bár a strand nem túl olcsó, folyamatos akciók vannak, sőt van kedvezményes nap is. A legkisebbekre is gondoltak, van pelenkázó és szép árnyas füves rész is.

3. Koronás Park – a királyi gyerekparadicsom

Július 25-én nyílik Székesfehérvár legújabb büszkesége, a Koronás Park, aminek célközönsége a legkisebb korosztály. A Park egy meseszép helyen, az egykori Vidámpark területén, a Csónakázó-tó és a Rózsaliget szomszédságában kapott otthont. A látogatókat több mint félszáz fa játékeszköz csábítja játékra összesen hét játéktéren, köztük a játszófaluban, a fűszerek labirintusában, a várban, vagy a koronázó dombon. A történelmi játszóparkban az egykori koronázó város múltjába is bepillanthatnak, hiszen a parkon interaktív feladatok vezetnek végig, melyek okostelefonnal és hagyományosan is elérhetők. A központi épületben választható programok között kinect játéksarok, középkort idéző programok, kosztümös bemutatók és előadások kínálnak számtalan élményt.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Nyugdíjreform: több gyerek, több pénz?

Igencsak vegyes reakciókat váltott ki a Népesedési Kerekasztal nyugdíjreform-koncepciója, amelyet a KDNP is támogat, mivel az összhangban van a párt...

Close