5 dolog, ami tönkreteheti a kapcsolatodat

Akármennyire is szereted a párodat, vannak dolgok, amelyek teljesen tönkretehetik a szerelmeteket. Sajnos felmerülhetnek bennünk olyan érzések és előfordulhatnak olyan dolgok, amelyek a legerősebb kapcsolatot is felbonthatják.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. szeptember 08. Paulik András

Akármennyire is szereted a párodat, vannak dolgok, amelyek teljesen tönkretehetik a szerelmeteket. Sajnos felmerülhetnek bennünk olyan érzések és előfordulhatnak olyan dolgok, amelyek a legerősebb kapcsolatot is felbonthatják. Nem árt ezeket észben tartani, ezért most összeszedtük azt az 5 tényezőt, amelyekre jobb, ha odafigyelsz.


Túl sok időt töltesz a barátaiddal

Egy régóta tartó, komoly kapcsolatban egy idő után mindenki elkezd irigykedni a folyton bulizgató, szingli barátaira. Egyre többször mozdulsz ki a párod nélkül, hogy az egyedülálló barátaiddal mulass? Ezzel semmi gond nincs addig, amíg nem fordul át a dolog abba az irányba, hogy már alig találkozol a pároddal, mert inkább töltöd a péntek estét egy szórakozóhelyen. Meg kell találnod az egyensúlyt.

Elkényelmesedsz a kapcsolatban

Sosem szabad elhagyni magunkat egy kapcsolatban. Ez gyakran előfordul, hiszen egy komoly kapcsolat esetében sokan gondolják úgy, hogy már nem szükséges mindennap meghódítani a partnert, azonban ez nem így van. Apró kedvességek, figyelmes gesztusok – ezek azok a dolgok, amiktől a kapcsolatotok hosszútávon is működni fognak. Nem várhatod el a partneredtől, ha te sem teszel érte semmit.

Folyamatos viták

Mindenkinek vannak rossz napjai, de ez nem ok arra, hogy a partnerünkön vezessük le a feszültséget. Ezek az értelmetlen viták könnyen a kapcsolat rovására mehetnek, ezért ha ideges vagy valami miatt, inkább fogj egy párnát az arcodhoz és üvölts bele, ahelyett, hogy a partnered nyakába zúdítanád a gondjaidat. Sose hibáztasd őt azért, amiről nem is tehet.