66 évesen lesz apa a Piramis gitárosa

Édesapa Závodi János (66)! A Piramis Plusz együttes gitárosa élete talán legszebb karácsonyi - és egyben születésnapi - ajándéka elé néz, hiszen az új jövevény januárban érkezik, pár héttel Janó december 24-i születésnapja után - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. december 17. bencze.aron

Édesapa Závodi János (66)! A Piramis Plusz együttes gitárosa élete talán legszebb karácsonyi – és egyben születésnapi – ajándéka elé néz, hiszen az új jövevény januárban érkezik, pár héttel Janó december 24-i születésnapja után – írja a Blikk.


A zenész a bulvárlapnak elárulta: váratlanul érte az apaság, de most már megbarátkozott a gondolattal, hogy idősödő fejjel babakocsit tologathat majd. Pedig nem nagyon készült rá, nem is gondolkodott azon, hogy a nála jóval fiatalabb kedvese babával ajándékozhatja majd meg.

– Amikor kiderült, hogy a párom gyermeket vár, először kicsit fura volt a dolog, de mostanra már megszoktam a gondolatot, és egyre jobban tetszik is – mondta a Blikknek a „Zacskó” becenévre hallgató Závodi. – Januárban érkezik, és már azt is tudjuk, hogy kisfiú lesz, ami jó, mert alapvetően fiúpárti vagyok. Persze ugyanúgy örülnék a kislánynak is.

 Janónak ugyan már van egy fia, aki egy régebbi, afféle alkalmi kalandból született, ám Tamás életében nem tudott úgy részt venni, mint egy igazi édesapa.

– Ha így vesszük, akkor most válok először apává úgy, ahogy kell, és persze igyekszem jó szülője lenni a fiamnak – mondta a zenész. – Amiben tudok, segítek a páromnak a baba körül.