8 jel, hogy a „nagy Ő” van melletted

Állandóan azt hallani, hogy az igazi egyszer betoppan az életedbe. Te pedig majd érezni fogod, hogy ő lesz az, akivel le akarod élni a hátralévő napjaidat. Ez mind szépen és jól hangzik, csupán egyetlen bökkenő van. Mégis honnan fogod tudni, hogy az a valaki az, akire vártál?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2014. április 07. Szaurella

Állandóan azt hallani, hogy az igazi egyszer betoppan az életedbe. Te pedig majd érezni fogod, hogy ő lesz az, akivel le akarod élni a hátralévő napjaidat. Ez mind szépen és jól hangzik, csupán egyetlen bökkenő van. Mégis honnan fogod tudni, hogy az a valaki az, akire vártál? Íme, néhány gyakorlati jel, amiből tudod, hogy megvan a „nagy Ő”!


 

1. Tudod, hogy mi az, amivel boldoggá teheted a partnered

Mindenki különbözik, ezért mindenkinek más okoz örömöt és más teszi boldoggá. Van, akit egy forró reggeli kávé vagy éppen egy együttlét. A lényeg, hogy tudd mi az az apróság, amivel boldoggá teheted a párod.

2. Veszekedtek, de szépen és előremutatóan

Az összezörrenések minden emberi kapcsolatban benne vannak, így a párkapcsolatban is. Az viszont, hogy miként történik egy-egy ilyen folyamat nem mindegy. Sőt, szinte rögtön látni lehet egy veszekedésből, hogy mennyire tudtok higgadtan, káromkodás és üvöltözés nélkül megoldani egy problémát. A cél nem a másik megsértése, hanem a nézeteltérés jövőbemutató megoldása.