“A melegházasság a homoszexuális társadalom fennmaradását szolgálja”

Nagyon érdekes interjút közölt az egyik napilap Frivladszky Edittel, akivel korábban a Családháló is készített interjút. Elmondta: a homoszexualitás valóban egyidős az emberiséggel, de soha nem állt mellé az állam azzal, hogy jogi keretet adott neki. Szerintük a házasság egy férfi és egy nő törvényes kapcsolata.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
egy közülünk
2015. október 19. Paulik András

Nagyon érdekes interjút közölt az egyik napilap Frivladszky Edittel, akivel korábban a Családháló is készített interjút. Elmondta: a homoszexualitás valóban egyidős az emberiséggel, de soha nem állt mellé az állam azzal, hogy jogi keretet adott neki.


Szerintük a házasság egy férfi és egy nő törvényes kapcsolata. Az EP-ben a nyugati országokból érkező bizonyos politikai erők neokolonizáció-szerűen rá akarják erőltetni nézeteiket mindenkire, többek között a melegházasságról.

A beszélgetésben elhangzott, hogy a háromgyermekes édesanya, az Együtt az Életért Közhasznú Egyesület elnöke, az Emberi Méltóság Központ igazgatója és a CitizenGO online petíciós oldal magyarországi szervezője szerint az említett “bizonyos politikai erők” a homoszexuális párok örökbefogadási lehetőségét szorgalmazzák, és a béranyaság intézményét kívánják megszilárdítani, gyakorlattá tenni. Mindez a homoszexuális társadalom fennmaradását szolgálja, hiszen másként nem lehetne.

Szó esik még a nők “abortuszhoz való jogáról” és nézeteiről, amelyek a mainstreammel szemben egyesek szerint maradinak minősíthetők. Mit szól ehhez?

A Magyar Idők teljes interjúját ITT TUDJÁTOK elolvasni!