A nagy Budapest környéki aquaparkteszt

Még az őrült hőség előtt úgy döntöttünk, leteszteljük a Budapest-közeli csúszdaparkokat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
aqua
2013. július 28. szabo.daniel

Még az őrült hőség előtt úgy döntöttünk, leteszteljük a Budapest-közeli csúszdaparkokat. Úgy vágtunk neki a túrának öten, mint egy nagy család   – két felnőtt és három gyerek. Meglepődtünk, hogy a mogyoródi Aquaréna kicsit elavult lett, a Aquaworld viszont mindenért kárpótolt.


Aquaworld, Káposztásmegyer

Első utunk a kápsztásmegyeri Aquaworldbe vezetett. Még egyikünk sem volt itt, és mivel csak jókat hallottunk róla, kíváncsian vártuk, mit tud nyújtani.

Már az első benyomás nagyon szimpatikus volt: a WC gyönyörű! Tiszta, illatos, van WC-papír (nem az ócska fajtából), és ragyog minden. Persze, most lehet röhögni, de borzasztóan fontos, hogy milyen a mosdó és nem csak akkor, amikor tisztába kell rakni a kisbabát, vagy éppen a gyereket megpisiltetni. Ez sok mindent elárul a helyről, és ha már ennyit kifizet a látogató, ez a minimum, amit elvárhat. (Egyébként is az a tapasztalatom, bárhol járok – akár külföldön is –, a vécé tükrözi a vidék kultúráját, színvonalát, így, hogy képbe kerüljek, már csak emiatt is tudatosan meg szoktam látogatni a mellékhelyiségeket.) Tehát a helyiség nagyon kellemes meglepetést tartogatott, és az itt dolgozókban is kellemesen csalódtunk. Utóbbira egy kicsit később térnék vissza.*