A világ első hetes ikrei 16 évesek lettek

A világ első hetes ikrei, akik mindannyian életben maradtak, 16 évesek lettek. Hétköznapi életet élnek Iowa állam egy kisvárosában, és nem bánják, hogy ma már egyáltalán nem híresek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. november 25. bencze.aron

A világ első hetes ikrei, akik mindannyian életben maradtak, 16 évesek lettek. Hétköznapi életet élnek Iowa állam egy kisvárosában, és nem bánják, hogy ma már egyáltalán nem híresek.


Magazinok címlapjára, tévéadásokba kerültek a McCaughey testvérek, amikor 1997-ben megszülettek, a világ azonnal megismerte Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan és Joel nevét. A három lány és a négy fiú 16. születésnapjukon a The Des Moines Register című helyi lapnak elmondták, örülnek, hogy már hétköznapi életet élhetnek.

A családban – amelynek tagja nővérük, a 18 éves Mikayla is – a népszerűségnél fontosabb kérdés a gyerekek zenekari próbája, sportversenyei, és hogy ki mikor vezetheti az autót.

A hét hálószobás házat és a családi buszt ajándékba kapta ikreik születésekor a házaspár, a fémmunkás Kenny és felesége, Bobbi. Jelenleg a nagylány főiskolai tanulmányai és a tinik fogszabályzói jelentik a legnagyobb kiadást a költségvetésükben. Fedezniük kell Alexis és Nathan orvosi költségeit is, akik kisebb agyvérzéssel születtek, de már minden rendben velük.

Az apa szerint a legnagyobb kihívás, hogy a gyerekek ne maradjanak le a többiektől, de mégse vegyenek meg nekik minden trendi dolgot. Elmondta, hogy három ikernek van mobiltelefonja, kettőnek táblagépe, de Kenny maga kártyás telefonnal jár. Bobbi, aki oktatási asszisztens, elmondta, hogy élvezi a beszélgetést a serdülőkkel. Ebben az életkorban a barátok és az ellenkező neműekkel való kapcsolat a legfontosabb téma. A családanya szerint egyre kevésbé működik az “azért, mert én azt mondtam”, viszont a gyerekek egyre jobban megértik, miért nem engednek meg nekik bizonyos dolgokat.

Az ikrek meddőségi kezelés segítségével fogantak. A szülők elmondták, vallásos hitük segített meghozni a döntést, hogy mind a hét embriót megtartsák.