A világ hat legszörnyűbb szülője

Bár sajnos a sort lehetne még folytatni, álljon itt elrettentő példaként néhány olyan eset, ahol a szülő minden szempontból megbukott gyermeke és a világ előtt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2015. augusztus 20. Gyarmati Orsolya

Bár sajnos a sort lehetne még folytatni, álljon itt elrettentő példaként néhány olyan eset, ahol a szülő minden szempontból megbukott gyermeke és a világ előtt.


Vissza a feladónak

Egy anya fogta adoptált orosz származású hétéves kisfiát és feltette egy Moszkvába tartó repülőre azzal az üzenettel, hogy a gyermeket visszaküldik Oroszországba, mivel súlyos pszichés gondokkal küzd és erőszakos.

Amikor a virtuális gyerek fontosabb lesz a valódinál

Dél-Koreában letartóztattak egy házaspár, akik hagyták éhen halni háromhónapos kisbabájukat, akit hosszú órákra egyedül hagytak a lakásban, miközben ők internetkávézókban neveltek egy virtuális gyereket.

Botoxot a gyereknek!

Egy San Franciscoban élő anya botoxot fecskendezett nyolcéves kislánya arcába, hogy megszabadítsa a gyermeket a „ráncaitól”. Az anya saját elmondása szerint azért tette ezt, hogy a gyermek esélyesként kerülhessen be a gyermekszépségversenyekre.

Nem tudunk fizetni! Vidd a gyerekünket!

Egy Georgia-állambéli házaspár 14 éves lányát ajánlotta fel szexuális célokra egy férfinak, akitől kisbuszukat vették, de annak törlesztőrészleteit nem akarták tovább fizetni. A szülőket később elfogták és 10 év börtönre ítélték.

Gyereksofőr az autópályán

Egy Missisippiből származó férfi az autópályán vezetés közben átadta a volánt nyolcéves fiának, mondván, hogy amíg a gyerek vezet, addig ő szundikálna egy kicsit. A kisfiú négyéves testvére hátul ült a biztonsági öve pedig nem volt bekapcsolva. A rendőrségi vizsgálaton megállapították, hogy az apa részeg volt.

Parkolóban felejtett gyerek

Egy veszekedő pár a parkolóban felejtette nyolchónapos kisbabáját. A heves vita közepette egyszerűen elfelejtették a gyereket betenni az autóba, így nélküle mentek haza. Csak otthon vették észre a kicsi hiányát. A baba a kocsijában ült a tűző napon a lebetonozott parkolóban, amikor megtalálták.

Forrás: VPOQ