Alkalmazások és eszközök esküvőre és mézeshetekre

Egy esküvő megszervezése rengeteg időt és energiát igényel. Miért ne hívnánk segítségül a technikát, ha az megkönnyíti a dolgunkat?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
alkalmazás
2014. június 12. Gyarmati Orsolya

Egy esküvő megszervezése rengeteg időt és energiát igényel. Miért ne hívnánk segítségül a technikát, ha az megkönnyíti a dolgunkat?


Evernote

Az Evernote egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi minden, az esküvői szervezésben részt vevő számára, hogy lássa, ki mit intézett már el. Megoszthatjuk általa feljegyzéseinket, az elintézett dolgokat, frissíthetjük a megvásárlandók listáját. Külön előnye, hogy minden személy más színnel vesz részt az információk megosztásában, így könnyebb követni a változásokat.

Instaprint

Ha valami nincs fent az interneten, az meg sem történt, nemigaz? Félretéve a tréfát: az Instagram Instaprint nevű nyomtatója még az esküvőn lehetővé teszi, hogy a nagy napon készült felvételeket papíralapon is megjelenhessenek. Ha pedig van annyi ideje az ifjú párnak, hogy előzetesen saját logót tervezzen magának, a fotókon ez vízjelként fog megjelenni.

City Maps 2Go

Végre nászút…ami általában külföldön van. Ha nem szeretnénk a mézeshetek alatt eltévedni egy idegen országban, ideális megoldás a City Maps 2Go, ami nem csak térkép, útvonaltervező és GPS, hanem pontosan kiszámolja, mi, hol, mennyibe kerül, legyen szó hotelről, étteremről vagy turisztikai látványosságról.

Fast Talk

A Lonely Planet a világ legelismertebb útikönyv-sorozata. Ami abban van, abban vakon bízhatunk. Most itt az alkalmazás is: bárhová is utazzunk nászútra, a Fast Talk pillanatok alatt elérhetővé teszi az adott országban legszükségesebb, leghasznosabb szavak és kifejezések listáját, és hangosan el is mondja azokat, így a legnehezebb helyzetekben is kisegíthet minket, írja a Mashable.