Állatkerti halloween az őszi szünetben

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család nyugdíjas
2016. október 27. Csontos Dóra

Programokkal és kedvezményekkel készül a mindenszentekig tartó négynapos hétvégére, illetve az utána következő őszi szünetre a Fővárosi Állat- és Növénykert. A gyermekeknek díjmentes lesz a belépés és a nyugdíjasokat is jelentős kedvezményekkel várják ‒ tudatta az OrientPress Hírügynökséggel a Fővárosi Állat- és Növénykert.


Október 29-től november 6-ig tartó időszakban a Fővárosi Állat- és Növénykert programokkal és kedvezményekkel készül az időszakra. A 14 éven aluli gyermekek díjmentesen látogathatják a városligeti intézményt. Emellett jelentős kedvezményt kínálnak a nyugdíjasoknak is, hiszen a „nyugdíjas ősz” keretében a szépkorúak egészen november végéig a szokásos ár kevesebb mint feléért válthatják meg a belépőjegyet.

A tájékoztatás szerint a kedvezmények mellett programokban sem lesz hiány

A hosszú hétvége és az őszi szünet időszakában minden nap állatbemutatók, tréningek, látványetetések várják az érdeklődőket. A programok között szerepel a sörényes hangyászok, az óriásvidrák és a keák látványetetése, a koalák etetése és mérlegre tétele, az oroszlánfókák tréningje, az Állatok akcióban című állatbemutató és sok más érdekesség. A fenti programok a mindenszenteket megelőző napon, vagyis október 31-én hétfőn halloweeni játszóházzal egészülnek ki: ezen a napon a lesz Varázshegyben óriás memóriajáték és amőba tökkel, ezenkívül családi tökfaragás, kézműves foglalkozások, ügyességi játékok és arcfestés várja a családokat.

A cikk még nem ért véget. Olvass tovább!