Angelina Jolie ikreket szeretne!

Mellműtétje után az orvosai azt tanácsolták a színésznőnek, hogy ismét műtesse meg magát, mert túl nagy nála a petefészekrák kockázata is. Jolie azonban szeretne még gyereket, lehetőleg ikreket, mielőtt sor kerülne a visszafordíthatatlan beavatkozásra… - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
angelina jolie
2013. augusztus 26. bencze.aron

Mellműtétje után az orvosai azt tanácsolták a színésznőnek, hogy ismét műtesse meg magát, mert túl nagy nála a petefészekrák kockázata is. Jolie azonban szeretne még gyereket, lehetőleg ikreket, mielőtt sor kerülne a visszafordíthatatlan beavatkozásra… – olvasható a Best Magazinban.


Amikor néhány hónapja kiderült, hogy Angelina Jolie megműttette a mellét, mert szervezetében jelen van a BRCA1 jelű gén, ami fokozza a mellrák kockázatát, sokan úgy gondolták, nem lehet már több gyereke. Csakhogy kiderült, ez koránt sincs így… Pedig alig telt el néhány nap a mellcsonkolás tényének bejelentése után, Jolie arról is beszélt, hogy a petefészekrák megelőzésére mindkét petefészkét kiveteti, ha az újabb génvizsgálat azt igazolja, hogy 50 százalékos esélye van a betegség kialakulásának.

Mivel a szakemberek azt mondják, hogy a szóban forgó műtétet mielőbb, de még a színésznő 40 éves kora előtt el kell végezni, a színésznő válaszút elé került. De nemcsak ő, hanem Brad Pitt is. A 38 éves Angie ugyanis szeretne ismét terhes lenni, lehetőleg ikrekkel, mielőtt kifutna az időből, de ez a kettőjük döntése lesz, ahogy az volt az életmentő kettős mellműtétről szóló döntés is.

„Ők Braddel valóban egy pár, és minden a közös életüket érintő kérdésben együtt határoznak. A sikeres mellműtét után pedig, ha lehet, még értékesebb számukra a harmonikus családi életük, mint korábban volt – mondta az egyik amerikai magazinnak Brad Pitt közeli barátja, aki azzal folytatta, hogy a pár családbővítéséről sző terveket! – Angelina és Brad szeretnének még gyereket és egy újabb ikerpár lenne számukra az ideális.”

A történet folytatását keresse a Best-ben.