Aznap tudta meg a nő, hogy terhes, amikor szült!

Teljesen váratlanul lett anya egy fiatal brit asszony. A nő mind a kilenc hónapban menstruált és alig hízott meg. Annyira előreláthatatlanul jött a szülés, hogy az asszony saját fürdőszobájában, egyedül hozta világra kislányát - olvasható a Borsban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
terhesség
2013. október 09. bencze.aron

Teljesen váratlanul lett anya egy fiatal brit asszony. A nő mind a kilenc hónapban menstruált és alig hízott meg. Annyira előreláthatatlanul jött a szülés, hogy az asszony saját fürdőszobájában, egyedül hozta világra kislányát – olvasható a Borsban.


Elképesztő élményben volt része a 22 éves Nadia Watsonnak. A fiatal nő 11 hónappal ezelőtt egyik éjszaka arra ébredt, hogy elviselhetetlenül görcsöl a hasa – írja a Daily Mail. Watson azt hitte menzesze jött meg korábban ezért kitántorgott a fürdőszobába, ahol összeesett. Érezte, hogy valami sokkal komolyabbról van szó, de nem tudott lábra állni, üvöltve kiabált segítségért, azonban szerelme nem ébred fel a sikolyokra.

A bulvárlap cikke szerint a nő egy órán keresztül szenvedett, mire legnagyobb meglepetésére egy csecsemőt hozott világra. Watson sokkos állapotban felvette a kicsit és berontott vele párjához, aki egy pillanatra felébredt, de rögtön visszaaludt. A mentőket végül a szomszédok hívták. A kórházban az orvosokat is meglepték a történtek, de anya és gyermeke is egészségesek voltak, így hamar hazaengedek őket.

Watson este nagyon ritka. A nő mindössze pár kilót hízott terhessége alatt és végig havi rendszerességgel menstruált, fel se merült benne, hogy terhes lehet. – Teljesen sokkot kaptam, mikor a fürdőszoba padlón rájöttem, hogy szülök. Még számomra is hihetetlen az egész, és bár nem terveztem még gyereket és nem is számítottam rá, ma már nem tudnám elképzelni az életemet a lányom nélkül – mesélte elképesztő történetét az asszony.

A gyermekről és a nőről itt láthattok fotót.