Babát vár Peller Anna

Nagyobb boldogság nem is történhet egy nő életében, mint hogy megtudja: egy új élet növekszik a szíve alatt. Peller Anna (32) most tapasztalja ezt a csodát, a Barátok közt sztárja ugyanis a 12. hétben jár.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. június 26. bencze.aron

Nagyobb boldogság nem is történhet egy nő életében, mint hogy megtudja: egy új élet növekszik a szíve alatt. Peller Anna (32) most tapasztalja ezt a csodát, a Barátok közt sztárja ugyanis a 12. hétben jár – írja a Blikk.


Férjével, Lukács Miklóssal (34) talán éppen karácsonykor kapják meg életük első nagy ajándékát, a közös gyermeküket.

– Jól vagyok, és nagyon boldog is, de nem akarok elkiabálni semmit, hiszen még számos vizsgálat vár rám – árulta el a bulvárlapnak Peller Anna, aki hétfő este éppen azelőtt nyerte el az évad legjobb színésznőjének járó Csillag-díjat a Budapesti Operettszínházban, hogy bejelentette igazgatójának a hírt.

– Elismerem, váratlanul jött ez a baba. Természetesen nagyon örülünk neki, bár meg kell hagyni, nem éppen most terveztük. Mivel egy színházi színésznő életében egy gyermek születése nemcsak a szülőket, de a színházat is érinti, amint betöltöttem a tizenkettedik hetet, elmondtam az igazgatónak, aki nagyon örült a hírnek. Szeretnék addig színpadon maradni, amíg a fizikai erőnlétem engedni – árulta el Anna, aki fél évvel testvére,