Bájos képeken Wil, a repülő kisfiú

Wil, a 18 hónapos down-os kisfiú minden álma az volt, hogy egyszer repülhessen. Mivel ez fizikálisan lehetetlen, a fényképész apukája saját kezébe vette a dolgot...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
1 éves a baba
2015. május 04. Csontos Dóra

Wil, a 18 hónapos down-os kisfiú minden álma az volt, hogy egyszer repülhessen. Mivel ez fizikálisan lehetetlen, a fényképész apukája saját kezébe vette a dolgot…


…így születtek meg azok a csodás képek, ahol Wil szabadon szállhat. Hol bicikliző testvéreit követi az országúton, hol kosarazik a családjával, hol pedig az édesapjával versenyzik. Úgy látszik a photoshop szuper dolgokra is alkalmas, nem csak manipulálásra.

“Amikor megtudtam, hogy a fiam Down-szindrómával fog születni, elöntött mindenféle negatív érzelem” – nyilatkozta Alan Lawrence az amerikai ABC News csatornának. „Sokkot kaptam. Bevallom, úgy éreztem, a rendellenessége gátol majd engem és mindannyiunkat az álmaink megvalósításában.”

Aztán megszületett Wil, a család ötödik gyermeke és idővel az édesapa is másképp kezdett fiára nézni. Már nem teher volt, hanem fény a család számára. A legkisebb családtag mindannyiukat gazdagította lelkileg. „Meg vagyok győződve arról, hogy a fiam bármit elérhet az életében, amit csak akar.”

(fotók)