Béres Alexandra tesót tervez Pannának

Béres Alexandra (37) életében a kislánya áll az első helyen. Bár a fitneszladynek több fronton kell helytállnia, de a legtöbb idejét a három és fél éves Pannával tölti, körülötte forognak a mindennapok - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Béres Alexandra
2013. június 22. bencze.aron

Béres Alexandra (37) életében a kislánya áll az első helyen. Bár a fitneszladynek több fronton kell helytállnia, de a legtöbb idejét a három és fél éves Pannával tölti, körülötte forognak a mindennapok – írja a Blikk.


– Minden reggel én viszem a kislányomat az óvodába, és  délután én is megyek érte.  Este pedig mesét olvasva altatom el őt – mesélte a Vasárnapi Blikknek Alexandra, aki szerint Panna nem olyan aktív baba, mint ő volt hajdanában. – Tavaly már elvittem őt Irénke nénihez, az én volt edzőmhöz, de akkor még nagyon pici volt ahhoz, hogy bármilyen sportot is elkezdjen. Idén lesz négyéves, és hamarosan újra meglátogatjuk a tornatermet.

Mivel Panna már elég nagy, sokakban felmerül a kérdés, vajon Alexandráék szeretnének-e kistestvért neki.

– Ha eljön az ideje akkor természetesen lesz majd második baba, de konkrétabbat erről egyelőre nem tudok még mondani – felelte szűkszavúan a lap kérdésére Alexandra, aki annak idején nagyon sokat várt arra, hogy végre megfoganjon a kislánya, aki azóta is a család szeme fénye.